Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En minut i tolv

lätta flingor
faller vilset
i blygrått middagsljus
snötäckt är den hårda jorden
under en hemlig
himmel
tystnaden skapar en stillsam undran
livet har svårt att andas

en flock grönfinkar i tujorna 

den stora duken på staffliet gapar tom




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-12 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP