Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De kommer delta Luisa tåg, äta tårta, dricka kaffe. Det var under hennes arbetstid på hennes arbetsplats och det handlar om grov våldtäkt mot barn. Polischef var upprörd att jag inte fattar att Luisa firande är viktigare.


Ensamstående mamma från Stockholm slumområde 92

https://www.mitti.se/nyheter/100-eldsjalar-sa-stoppar-vi-valdet-6.3.190603.bf299e6559
100 eldsjälar: Så stoppar vi våldet
Hur stoppar vi våldet?
*******
Finns det några gränser till falskhet?

När sonen började släppa mera och mera detaljer om våldtäkt och mobbning i skolan och jag försökte ta upp sonens ärende började min hopplösa kamp med korrupta polis chefar som med sin aktiva mörkning av brott skapade våldskultur och demoralisering av tonåringar i kommunenens centrala skolor.
Detta pågick under flera år.
Polisen tagit bort polisanmälningar om seriebarnvåldtäkter från polisregister.
Gängen härjade i kommunen mera en 10 år helt ostraffbara: våldtagit, misshandlade, utpressade på pengar, tvingade barn att sälja knark och prostituera sig.
Ett år efter sonen bröt tystnaden ringde jag den 13 december till Täby polis.
Svarade en av högsta polischefer som ett tag varit handläggare i sonens fall.
Hon sa att hon inte har tid med mig. Hon är upptaget med Luisa firandet.

De kommer delta Luisa tåg, äta tårta, dricka kaffe.
Det var under hennes arbetstid på hennes arbetsplats och det handlar om grov våldtäkt mot barn.
Polischef var upprörd att jag inte fattar att Luisa firande är viktigare.

Trotts på flera bevis att våldtäkt skedde, att det var brottslings mönsterbeteende – valde polisen, skolan och socialtjänsten sin linje – mörkning - allt är påhittat.

Och nu förvånar de – varifrån växte kriminaliteten?
Varför situationen med kriminaliteten i kommunen är sa akut?




Prosa av izabella wallin VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-14 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP