Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hände

Det hände
Att änglarna landar på taket
Och livet förvandlas
Till roligt från tråkigt

Då slutas sjukdomar skandaler
Och kris
Mobilerna kopplas
Till paradis

Då hördes i dörren
Försiktiga knack
Det händer
Att änglarna säjer-
De dags




Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-31 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP