Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Artikel 263


I denna jordiska värld

Jag förundras över att det finns de

Som tar avstånd från denna jordiska värld

Och tycker det är så illa att existera i den

Att de vill förstöra den ännu mer med hemska gärningar

Genom bombningar, skjutningar och sprängningar

Och tror att det ska bli bättre

I nästa värld i livet därefteråt i himlen

När livet åtminstone för en del

Är här och nu i denna jordiska värld

 

Taleptox Skrev

Den 20231215

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-15 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP