Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjältar utan följare

Det stora ljudet
liv som läcker omtanke
utan att höras

vart steg symfoniskt
hjältar utan följare
världen som vackrast

mjuka händers fred
det lilla barnets trygghet
ett och ett och ett.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-16 11:31



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Upplever texten som en stillsam hyllning till det här livets vackraste, ofta obesjungna, hjältar,
2023-12-16
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP