Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Lös upp, Herre, alla besvärjelser, trolldomar och förbannelser."


"Untie, Lord, all spells, charms, and curses

Light a candle, let the light shine,
In the heart, in the soul, where only you can penetrate.
Say the words, let them dance in the air,
"Untie, Lord, all spells, charms, and curses."

Your enemies, known or unknown, have tried to bind you,
But you are strong, you are free, you are brave.
Speak the words, let them rise like smoke,
"Untie, Lord, all spells, charms, and curses."

The candlelight dances, the shadows recede,
Your words are powerful, they are true.
Speak the words, let them scatter in the wind,
"Untie, Lord, all spells, charms, and curses."

 ******************************************

 




Tänd ett ljus, låt ljuset lysa, I hjärtat, i själen, där bara du kan tränga in. Säg orden, låt dem dansa i luften, "Lös upp, Herre, alla besvärjelser, trolldomar och förbannelser." Dina fiender, kända eller okända, har försökt binda dig, Men du är stark, du är fri, du är modig. Säg orden, låt dem stiga upp som rök, "Lös upp, Herre, alla besvärjelser, trolldomar och förbannelser." Stearinljuset dansar, skuggorna drar sig tillbaka, Dina ord är kraftfulla, de är sanna. Säg orden, låt dem sprida sig i vinden, "Lös upp, Herre, alla besvärjelser, trolldomar och förbannelser."






Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-12-17 00:46



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
du är fortfarande styrd av din "herre", men förstår om du vill det. be till en gudinna som hecate eller isis, eller till universum, till tao, till shuddha prajnyana, till ymer om så vill.

https://www.youtube.com/watch?v=-BpLkBypLeQ

2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP