Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kommer det sig att du blivit så... Det tog många år innan jag förstod att ngt är på riktigt fel.. Att kärleken den måste vara gränslös ta mig fan


Av ondo?

Det man ger
Är oftast det man får
Ser man inte sambandet
Så behöver man kanske begrunda
Se över hur man bemöter
Och vill man inte det
Så blir man oftast ensam
Till slut
Mamma




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-18 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish