Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


Haiku Tredje Advent

 

Grålila himmel

nedtryckt mössa över hus

tredje ljuset tänt

© Eva Hedlund fd. Langrath 2023




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-18 21:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vackert.

2023-12-20

  Sparvögat VIP
Vackra ord ~ ljusets fägring vilar ~
i väntan…
2023-12-19

    Lars Gullberg
Vilket härligt bildspråk i några få rader.
Grått och lila, vilken fin färgkombination.

Ja, Haiku är så vackert.

/ lars
2023-12-19

  Emanuel Sigridsson VIP
Som en nedräkning mot midvintersolståndet. Nu lättar snart ljusets farkost åter mot jorden.
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP