Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blå fyr bryt

vi ligger stilla i natt
väntar på ebben i natt
väntar på lyktan från fyren i natt




Fri vers av Ran VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2023-12-19 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP