Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iridium

Risk rotar rider mig
en dumdristig dum vätte
villkorslös andtruten ansvarslös
oönskad trots alla tyngder som ändå inget väger
Som ändå inget säger
inget sänder och sen uttalar trotsigt allt som inte sas
trots trots trots allt ändå
trots trots allt i hemlighet
trots trots allt
bryts som bröd strös som salt
gäst var välkommen
bryt mig som sprött bröd
iridium sprött
smält mig
som död




Fri vers av Ran VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2023-12-19 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP