Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Warg

Fridsamt fall
utdömt strött över blank sten
skär sig mot det ljusa

fri vilja vill vill vill
vik dig vålnad du spricker
skärvor tuggar hud
lager för lager
det är en fruktansvärd förtrolighet och blålögn
en brasklapp
brosk som slits itu

i dig som snavar över stilla fötter
Fastvuxet stilla
stilla fötter

i dig som slits itu




Fri vers av Ran VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-19 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP