Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


Haiku i december

 

Iskylan bildar

gnistrande kristaller, runt

en båge av träd

 

© Eva Hedlund fd. Langrath 2023




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-19 10:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den vackra vinterskapelsen så fint beskriven i din dikt.
2023-12-20

  Anya VIP
En båge av träd....så vackert och passande till den fina bilden.
2023-12-20

  Bibbi VIP
Fint.

2023-12-20

  KYREUS of Sweden
Strålande vackert....
2023-12-19

  Sparvögat VIP
Så fint du tecknar vinterkylan ~
i trädens iskristaller…
Underbar bild!
2023-12-19

  Eva Helene VIP
Krispigt, vintrigt och mycket vackert i ord och bild.
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP