Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några lustifikationer

Där livet är där är jag och där döden är där är icke jag
Här är där man är och där är där man icke är man är någon annan stans
Jag vill ha rökt gök med lök det smakar fågel




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-19 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP