Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dit man ska kommer man vare sig man försöker eller inte ändå


Gravhålet vid regnbågens slut



vägen dit var inte svårare än att
följa nästa steg i samma riktning

medvetenheten ställde till det,
eftertanken tog över och en fin
planlös irrgång stod genast still


Stupet under tårna hisnade






Fri vers av Gawain VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-20 22:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten här ovanför tros ha blivit tolkad, sökt sig till förståelse, trots de krumbukter den visat sig i, likt att rida en bångstyrig häst, tills ryttaren kastas ur sadeln, om en sadel burit en möjligt äventyrlig ryttare med ens.
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP