Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden var inne ...

en okänd timing
fastställd innan allt

för varje skede
en dag att minnas

tidens strida ström
för oss ända fram

han lutar sin hand
och ett under sker

när allt är ovisst
verkar han för dig

godhet ren och nåd
väntar skapelsen




Bunden vers av Ulf Lundin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-21 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP