Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läder

Min faders svagheter plötsligt mina
gör mig kall och varm och mjuk.

Spår av begynnande dragspelshud
musik men på annat sätt.

Dina kängor är mjuka och ingångna
på stigar som trampats av dig
ska det nog gå, det ska gå, gå




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-22 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP