Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grodglädje

Grodan
och dess inre gröda

groddade sig
i jordens röda

blodade liv
bortanför stelhetens tidsfördriv

och grymtade glatt
inte är luftens virvlars gud
svag

och inte är det dåligt
att vara en groda
– som jag själv
– mig
– och jag!

grodeluuu, grodilejj!




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-22 14:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Åhh alla dessa livfulla
grodyngel minnen!
Tillverkade strax
efter Midsommar
-stång hoppandet
( Men du är väl ej
född i månaden
Mars?)
;)


2023-12-23

  KattenKin VIP
Härligt med ordlekar och inte minst grodglädje! :)
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP