Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julkalendern dag 22

22
Visst ska julen ska vara för alla
tillsammans vi skalla
- alla befalla

Ställ spriten på hyllan
strunta i fyllan

Njut av de små
gå ut i snön den blå
låt barnen din tid få

ett tryggt och fint minne för livet
lek med dem - ta inte livet för givet

21
Ge mig ett J
Ja
Ge mig ett U
Uh
Ge mig ett L
Lattjo

Ja, Uh, Lattjo
-helgen







Fri vers av Marija M VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-22 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP