Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jule-gos och gnugga nos

där det bos

mumsas det

i hela vida julen

och på hela vida loftet
luftar nissarna sin söta dumhet

för på julen är det okej
att äta mycket gröt

att vara en tomte

och att vara dumsöt

hej nissekärleksros
jule-gos och gnugga nos




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-22 23:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
A nisse is like candy, half sweetness and half nuts.
2023-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP