Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul och Gott Nytt År./2024


Lugnande och hoppfullt för svenska poeter.

 

I gyllene skymningens timme,
när dagen sakta går mot sitt slut,
finns det en stillhet, en ro,
som fyller varje hjärta med hopp.

I varje solnedgångs färgsprakande skönhet,
i varje stjärnas tysta blinkande ljus,
finns det en tröst, en visshet,
att morgondagen kommer med nytt ljus.

Så låt oss vila i denna stund,
i denna gyllene skymningens frid,
och låt oss bära hoppet i våra hjärtan,
för en ny dag, ett nytt liv, ett nytt strid.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-12-23 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP