Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TrollTörnTrappan och jag är tillbaka i diktandet efter en tid av dialogskrivande. Här har jag hämtat orden ”alltid”, ”trots”, ”liv” och ”saknad” från hans senaste vagn/dikt.


Hemma (växelvis vagn 34)

*
Det är med dig jag ska lämna allt.
Jag vet, för ingenting håller mig längre kvar.
Friheten var inbillad;
mitt hjärta är evigt bundet till dina svar.

Vår resa kommer alltid att fortsätta.
Jag vet, för trots ett helt liv i tomhetens land
försvinner all min saknad
sekunden då du tar min hand.




Bunden vers (Rim) av liktenelegi VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-23 11:14



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Finfint diktat!! Om att lämna tomheten..? och (an)komma tillsammans..!
2023-12-23

    Lena Söderkvist VIP
Som det skall kännas. Kärlek och trygghet hör ihop.
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

liktenelegi
liktenelegi VIP