Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationskälla E.M. Cioran och återbruk av hans begreppsvärld.


Jag och Cioran

 

Jag är en förrädare
som fläkt ut sig
avslöjat att jag hör hemma
på översta trappsteget
i ensamhetens hierarki
en gemenskapens förrädare
konsekvent lojal
gentemot min tankevärld




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-27 13:32



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
känner ej Ciorans begrepp-värld
men sympatiserar med diktjagets attityd;
hellre ensam
än att tvingas in i något man ej tror på eller trivs med!
2023-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Irländare? Walesare?
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP