Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under taken

Gömmer sig en liten tomte

Väntar få gå ut i stallet

Ge hästen havre

Som han sparat så länge

Han  kilar ut i vintermorgen

Öppnar stalldörren

Klappar hästens man

Kammar den fint

Går sen ut och är så liten

Syns nästan inte alls

Ett barn står i fönstret

Ropar mammajag såg en liten tomte

Kanske han visa sig för det är julafton

 Barnet sätter ut julgröt som är borta  efter några timmar

Det är gnistrande julafton

Lilla jultomten försvinner till sin gömma

Under taken

God Jul




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-23 18:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.

2023-12-24

  alicja lappalainen VIP
EN FIN SAGA ,LEDER TANKAR TILL CARL LARSSON VINTERBILDER.
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP