Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermorgon

Solen stiger sakta  upp i horisonten

Himlen färgas rosa 

Träden är tunga av snö

Det gnistrar på vägen

Det är  vind stilla

Det är som naturen väntar

På att något ska ske

Domherrarna flyger fram och tillbaka i sin röda kostym

Söker mat lagrar för den långa vintern

Det är mycket kallt ute

Frosten  biter i kinderna

Går ut i vinter morgonen

Tar sparken susar ned för backen

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-26 09:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen.
2023-12-27

  alicja lappalainen VIP
"Det är som naturen väntar

På att något ska ske"

SÅ BRUKAR DET VARA VID SOLUPPGÅNGEN.
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP