Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 Fly från dem som släcker ditt leende.


Snöboll kärlekskrig.

I hjärtat av frostig vinter, under himlens gnistrande stjärnor, utbröt en snöbollsstrid mellan två kära hjärtan. De var omgivna av den stilla skönheten av snötäckta träd, och marken under dem var mjuk av nysnö. De två älskande, klädda i tjocka vinterkläder, skrattade och sprang genom snön. De kastade snöbollar mot varandra, deras skratt ekade i den stilla natten. Varje möte var en gest av kärlek, en lekfull utmaning, en inbjudan att komma närmare. Trots kylan värmde deras kärlek dem. Snöbollsstriden slutade med att de föll ner i snön, andfådda och skrattade. De stod där sida vid sida och tittade upp mot stjärnhimlen, hand i hand. Och så, i den kalla vinternatten, under tusentals blinkande stjärnor, värmdes de av något mycket starkare än en eld - deras kärlek till varandra.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-12-27 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP