Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mother


Jag vet inte om jag är tom, kanske lättad, men sorgsen

Hon är

Finns

Känns

Men kan inte levas

Inte levas med i mitt liv

Nej

Iallafall inte i mitt

Är bestämd men velig

Det veliga
Det sitter i hjärtat

Det är ju inte alltid svart eller vitt

Det landar
Mitt i det grå ibland

I den där skalan av grått
Som färgas av hjärtats röda kärlek

Men målas av förnuftets röst
I mörkare grå toner

Bara för att rädda
Det som finns kvar
Av mig själv





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-27 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish