Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är ögonblicket få hinner uppleva på riktigt


Dödskyssen



eftertanken släpade efter henne som en
efterbliven skugga,
lite för långsam för att vara på riktigt
men pålitligt närgången nog att vara



Så snart hon glömde bort eländet fann
hon sig förlorad i en kyss, - förlamande
vild förlorade hon sig där och precis då

upp över öronen drunknad i ögonblicket








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-27 22:46



Bookmark and Share


  MagisterZ
Mästerligt, som vanligt!
Fick en lite ekelöfsk "med drag av en aning"-känsla dessutom.
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP