Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cred till den som orkar

det krävs mod
mod av liten kropp
mod att vara rädd
medan man är sann
cred till den som orkar
knäcka ägget inifrån
kläckas som sig själv
våga vara undrande
våga säga nej
när djuret säger ja
minsta motståndets
största flockens
den glatta ytans
djuriska dragnings ja




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-28 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP