Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solitär dynamik tjusar




Katten som stryker ensamt på gården

Smattret mot rutan

Mörkret och

Tystnaden som sluter sig om dig

Likt en vacker smekning




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-30 09:15



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det solitära är som ett väsen för sig.
I själva upplevelsen ligger storheten.
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP