Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång, en skatt

På den långa vandringen
vilse i ett vilset land
tycktes jag höra en mun
forma ett ord
en sång
en skatt:

ge inte upp
det är inte för sent
nåd är den fattiges borg.

Året tar slut
där hoppet tar vid
börja om
på nytt
igen.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-31 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP