Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna slocknar

På himlen

Alltid varit glad satt pris på livet

Varit där lyssnade

Funnits tillhands

Kommit med goda råd

Följt hela livets väg

Stöttat upp i alla stormar

Fått dig att le

Skratta åt ingenting

Nu har en stjärna slocknat

Ser den nu blinka på en annan plats på himlen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-31 10:04



Bookmark and Share


  Koloristen
I himlen, ja. Kärlekens stjärna slockar ju aldrig någonsin. Den övervinner allt.
2024-01-01

  Bibbi VIP
Vemodigt.
2024-01-01

  alicja lappalainen VIP
.. man märker när en stjärna slocknar.
2023-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP