Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm om dig

hej
jag drömde om dig
vilket är ovanligt
att jag ens kommer ihåg drömmar
eller drömmer om någon
du kokade kaffe och duschade i det
du fixade min vinylspelares förstärkare
för det var ett stort brum
som var en broms som värmde sig
på transformatorn
vi hade sex och
du hade på dig
en svart klänning
du spelade några lp skivor
och pratade om de









hi there
i dreamed about you
which is unusual
that I even remember dreams
or dreaming about someone
you made coffee and showered in it
you fixed my vinyl players amp
for there was a great hum
which was a big fly heating up
on the transformer
we had sex and
you wore
a black dress
you played some lp records
and talked about them




Fri vers av Live2Dream VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-01 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant läsning och ett nytt grepp att berätta det som hänt som verkligen angår.
Växlande från svenska till engelska breddar vår förståelse för det som hänt och begriper lite till eftersom den svenska berättelsen säger lite mer än den engelska - och tvärtom - den engelska säger något som inte riktigt fanns med i den svenska texten.

Fortsätt så här. Vi får veta mer om dig, Tomas.
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP