Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekspusslet



kärleken är
som ett pussel
för man få se
bitar som de
vanligtvis
inte visar andra
och älskar man
den totala bilden
av de då när alla
bitar är på plats?
det är frågan...

är den vacker?
eller grotesk?
eller både och?
ett mästerverk?
eller slafsverk?

ser man bilden
som man själv vill
eller är den
sanningsenlig?
låter man
känslorna
få ta fart?
åt fel eller
rätt håll?
så man kan
älska de vidare
eller bege sig iväg?
det är frågan...




Fri vers av Live2Dream VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-01 17:12



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kanske det är så att om man vågar visa sig så vågar den andra också visa sig - att äktheten i ömsesidigheten avgör ? hur vet man om man älskar på riktigt eller älskar tanken att få älska eller att bli älskad? Skönt med en text som är full av frågor, verkligen en fin text Du skrivit!
2024-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP