Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick

Livet är nyckfullt och retar och testar oss. Det är glädje, oro, tårar och lycka i ett enda stort virrvarr. Barnskratt och ett skott som ekar mellan husen. En bil som krockar med en annan bil.

Ett ögonblick, sekunden då livet aldrig kan bli som förut. Klockan fortsätter att ticka, tick tack tick tack.

Livet är ömtåligt. Den allra djupaste kärlek som övergår i sorg och smärta. Du måste älska för att leva. Du lever för att älska. Det gör ont och blodet forsar fram genom kroppen i takt med hjärtslagen. Sista gången vi sågs. Jag kommer alltid komma ihåg ditt leende och ditt skratt. Dina bruna ögon och hur du lekte med mitt hår mellan dina fingrar. Det som fanns då.

Jag älskar dig viskade jag i ditt öra och var hemma.




Fri vers av lovalie VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-01-03 07:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet, ljus och mörker, glädje och sorg.
2024-01-03

  siv birgitta.a. VIP
dom kära man mister dom bär jag i mitt hjärta varje dag tänker hur mycket jag älskar dom då blir jag stark. mellan tårar o sorg hop o förtvivlan det finns en morgon dag alla levande jag har omkring mig nu av birgitta
2024-01-03

  soligajag_1 VIP
Så fantastiskt !

Vilken vacker dikt om kärlek, livet och dessa virvlar som går igenom kroppen och får hjärtat att dunka.

Bokmärker denna!!
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

lovalie
lovalie VIP