Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Prosa och haiku

Visst kan Kung Bore göra en uttråkad! Det hör man ju på namnet!

 

Jag längtar våren

och vitsippornas kalkar

under bokarna!




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-04 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP