Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir nog den sista dikten jag nånsin kommer skriva


Tystnad

...




Fri vers (Fri form) av Asger_Poet
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-01-05 11:01



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Varför? Jag menar inte ens när jag hatar vart enda ord jag skriver så kan jag helt sluta.
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet