Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singelman



En man som gick omkring med en enkel gitarr i handen gick fram till en dam som gjorde en stor donation.
När jag bad om pengar för en bagel förolämpade kvinnan mig och skällde ut mig.
Jag stötte på samma dam igen vid ett annat tillfälle när hon sålde köttbullar till publiken som skulle på konsert.
Hon kände inte igen mig, men jag kände ändå igen henne.
Jag var i den här kvinnan, i orkestern, i personen som sjöng där, i publiken, för det fanns ingen annan i den skaran än jag.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-01-05 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP