Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Smeker. Leker

Njuter mig själv
Känner magens rundning
Följer hudens mjuka
Hullets värme
Särar låren
Finner det vackra
Det som känns
Fyller mig av glädje
Som kronblad mot mina fingertoppar
Känns hon
Kvinnligheten
Smeker knopp
Öppnar sinnen
Världen
Den som är
Min egen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 67 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-07 15:18



Bookmark and Share


  Olof Johanson
Egentid är viktigt
2024-01-19

    Bo Malte
trevligt...
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish