Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lager av längtan

Finns alltid där

Klar att ta fram

Lägga i dina händer

Hoppas det ska ge glädje i stunden

 Vara älskad här och nu

Ger en trygghet som följer dig i livet

Lager  av längtan 

Ger en stor möjlighet

Se pröva andra vägar

Klättra på stegen

 Våga lite mer själv

Utan ramla ned

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-01-08 10:27



Bookmark and Share


  Koloristen
"Vara älskad här och nu

Ger en trygghet som följer dig i livet"

-"Här och nu" räcker livet ut - ja!
2024-01-10

  Bibbi VIP
Tycker om.
2024-01-10

  BenGust VIP
Infallsrik text fylld av optimism, känsla och framåtanda. Bokmärke.
2024-01-08

  siv birgitta.a. VIP
ja du man får vara glad om man har .
längtan ibland känns hjärtat helt dött
2024-01-08

  alicja lappalainen VIP
längtan skapar en vision som man strävar mot
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP