Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från taket

Faller pudersnö

Lägger sig mjukt på marken

En minut av ditt liv

Väcker så mycket ödmjukhet

Livet är så ärofullt

Ta vara på önskningar

Bevara innerst inne

För att plocka fram

Göra stunden till framtidstro

Bakom nästa hörn

Väntar livet på dig

Fyll alla tomma fickor

Med glittrande snö

Din vackraste tid är här nu




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-08 10:52



Bookmark and Share


  Koloristen
Romantiskt, himmelskt, men ändå jordnära. "Här och nu" ekar i min inre värld.
2024-01-10

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-01-10

  BenGust VIP
Glitter utan glam , men med eftertanke
och medkänsla.
2024-01-08

  siv birgitta.a. VIP
snön ger en inre frid en glädje.
brukar sitta i köket se snö flingorna falla.
alt är stilla alt är ljust
2024-01-08

  alicja lappalainen VIP
"Fyll alla tomma fickor

Med glittrande snö"

en fin bild som bejakar livet
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP