Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad.Liten

Läser orden
Dem som var dina
Skrivna till mig
Mellan rader
I rader
Kärleken
De runda
Hårda orden
Heta nog
Att tända
Himlens stjärnor
Och under dem
Var jag
Liten
I dina starka
Armar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-08 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish