Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En groende känsla inombords

En känsla ligger djupt inom mig, känner hur den gror
Börjar jag se väggen, är det slut snart
Det är en groende ångestkänsla som växer inom mig
Mina val känns så fel i situationen
Och min situation är dyster av bitterhet
Allt är ett enda komplext system
Huvudvärk, rök, jag tar på mig för mycket

Hittar inte min väg, vad vill jag
Bara massa tankar, inga svar
En ocean av möjligheter men ändå,
Mår jag skit av min vals misstag
Borde gjort si, borde gjort så

En känsla hänger över mig, känner den djupt inombords
Den är tung, skrämmande och läskig
Vill inte in i bubblan av mörker
Men min väg verkar mig dit leda
Jag är rädd, min kropp skakar och jag huttrar

Det känns inte rätt, det känns som jag gjort fel
Kan inte se morgondagen, har en enorm klump i magen
En plåga hänger över mig, och ångesten gror inom mig
Ser inte framtiden klart, den är suddig, oklar
Rädd för konsekvenserna av mina val, oron äter mig

Borde gjort si, borde gjort så
Men att vara efterklok är enkelt, att förutse framtiden är svårt
Jag grubblar, jag tänker, sådan tyngd på mina axlar
Bara en massa tankar men inga svar
Försöker rensa skallen, behöver min sömn
Ett, två, tre, försvinn alla tankar




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-01-12 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP