Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk är natten

Natten är stilla

Tystnaden talar

Nästan ekar

Möter mina tankar

Som skaver

Bultar i tinningen

Måste försöka blunda
Få lite sömn

Och drömlös vila




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 60 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-09 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish