Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotiska tankar

Jag ligger här i min ensamhet och smeker mig själv ömt i mörkret
Mina tankar kretsar till dig, tanken på att du kanske ligger där halvnaken och skriver till mig
Det är en frestelse, frestande tankar, som kommer om natten
Jag låter tankarna vandra fritt, sover du med linne eller kanske bara i trosor
Smeker du dig, blir du upphetsad vid tanken av beröring

Jag stirrar upp i taket, fantiserar att stjärnorna syns där
Tänker om du gör det samma, är du rastlös, tröstlös, ska du ha en hjälpande hand
Fantasier, tänk om jag låg bredvid, tänk om jag rörde din nakna hud försiktigt
Tänk hur din gåshud skulle resa sig av iver, erkänn, du vill ha mig

Lägger mitt huvud emot ditt nakna bröst, känner varje andetag, hör varje hjärtslag
Omsluter dina styva bröstvårtor med min mun, jag njuter av denna stund
Fantasier i en ocensurerad värld, nerklottrade på ett papper för hela världen att se
Jag undrar om du smeker dig själv, fantiserar du om kvällen, när tankarna svävar fritt
Lever du ut dina drömmar i fantasins magiska värld

Lätt beröring på min mandom, vilken berusad natt
Mörkret häver alla gränser och jag njuter
Drömmer mig bort, drömmer om dig
Lätta beröringar, smeker du dig
Önskar du aldrig att din fantasi var sann
Behöver du en hjälpande hand, var inte rädd
I mörkret är vi ett med omgivningen, finns inget att dölja

Drar min hand genom ditt hår, låter dig känna och vidröra
Jag är här för att behaga, släpp lös din fantasi och tillåt mig beröra
Med handen på min mandom tar jag natten med lättja
Mina fantasier är vilda, du njuter av min beröring
Jag känner hur kroppen spänns, varje liten muskel till det yttersta
Jag vet att jag dig hade behagat, bekräftelsen rinner utmed mina fingrar
Vi är två själar förenade i mörkret
I min ensamhet lever jag på mina drömmar




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-11 01:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
I fantasin kan vad som helst hända, man har själv kontroll över vad som händer. Väl skrivet.
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP