Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strålande punkt

Lägg handen på hjärtat

Känn hur pulsen slår

Ser dig långt borta

Komma gående i gnistrande vinterdag

Hjärtat slår mer och mer

Av glädje och värme

Vi stannar på samma punkt

Omfamnar varann i den bitande kylan

Skrattar frosten har lagt sig i hela håret

Så blir vi plötsligt tysta 

Kärleken betyder så mycket

En vacker strålande punkt i våra liv

Ta vara på stunder nu

Släpper inte taget låter dagen och livet

Få kärleken leva vidare

I snö kristallens tid




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-11 10:25



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Snökristaller
och kärlek -
det sköna livet!

2024-01-22

  Koloristen
"En vacker strålande punkt i våra liv

Ta vara på stunder nu"

-Jag såg en "strålande punkt" i min älskade, första gången jag såg henne. Jag blev direkt övertygad om att "ta vara på stunden" och ge allt jag hade för att förmedla en hälsning till henne där och då. Så började allt.
2024-01-18

  Bibbi VIP
Gillar!
2024-01-12

  alicja lappalainen VIP
KÄRLEK TILL NATUREN OCH MÄNNISKAN. LIVSBEJAKADE.
2024-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP