Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restnoterat

medvetna val förnuftiga kloka
tyvärr
de är restnoterade sen länge
sen urminnes tider faktiskt
beklagar

instinkter kan vi leverera omgående
vi garanterar dock inte kvaliteten
det har varit en del klagomål

lika bra att säga som det är

faktum är att de vi för fungerar utmärkt
på hela vimlet av liv
utom på människor

vi vet inte säkert hur det kommer sig
våra tekniker jobbar febrilt med problemet

de har injicerat vår produkt på en mängd
grupper av homo sapiens
olika varianter och koncentrationer

som reptil insekt mollusk med flera
tråkigt nog med nedslående resultat

människorna vänder sig mot varandra
de blir misstänksamma och rädda
destruktiva hatiska och grymma

det är någonting i själva dna verkar det som
i grunddesignen
de reagerar oönskat på alla former av
instinkt

men som sagt
instinkt är det enda vi har på lager

får det vara lite reptil
eller mollusk kanske

den är mycket populär ...




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-01-11 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP