Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om psykisk ohälsa


Tillräcklig

Glasögonen sitter så konstigt på mig när jag tittar i spegeln, jag försäkrar mig själv att jag inte är tillräcklig. Jag gör min vanliga rutin och försöker glömma de ekande orden "du är så ful och äcklig!"

Jag drömmer om att en dag titta i spegeln och se en glad vacker kvinna... åtminstone vakna en dag utan att vilja försvinna..

Han går förbi varje dag och ler och jag påminner mig själv att männen som lämnar blir fler och fler.

Vem skulle se på mig?




Fri vers av nollnollan87
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-11 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nollnollan87