Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om olycklig kärlek


Det blev aldrig du och jag

Det blev aldrig du och jag, dock tycks jag glömma det varje dag.

Det blev aldrig du och jag, jag vet. Ändå varje gång jag pratar med någon annan känns det som otrohet.

Det blev aldrig du och jag, men jag minns ändå dina ögon djupt ingrävda i mina.

Varför blev det aldrig du och jag, trots smärta varje dag?




Prosa av nollnollan87
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-13 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nollnollan87