Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjim

snart har vi inte sett varandra
på ett halvt halvår

sen har vi inte bett varandra
klämma in vår värdefulla tid
mellan ett par nyfödda kalvtår
dock tillsammans är vi
nyfiket trippande djur, som inte
ens minns
ens flagranta lösningar, lidanden
men klövar ger oss fyrklövertur
vår gång gör oss mätta och glada

inga tänder ännu

snart är vi fria




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-12 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP