Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema på förslag av Ohemulen


Hit dit jag vill

någonstans ifrån tog du dig samman

nog, nog,
återvändo, förbli

du tog dagen som kom
som du vill

någon kom till dig, vaken
försomnad, så svara du naken
hej mej

vad hälsade vågen
sa frågande pågen

på riktigt, sa verkligheten
heja dej!

som en gosig
sammansvärjning

hej alla

lev på en landgång gåendes hit
hit hit hit, dit jag vill




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-12 16:21



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Underbart :-)
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP